Skip to main content

Hvordan jobber vi ?

Vi jobber for at så mange som mulig skal få oppleve mappeløse møter. Kjenne at de har en plass. At de kan være noe for både seg selv og andre. Vi jobber med raushet, inkludering og menneskemøter som mål. Dette gjør vi gjennom ulike prosjekter og kampanjer, og vi jobber hovedsaklig på tre forskjellige måter. 

Prosjektbasert arbeid 

Vi setter igang forskjellige prosjekt for å øke bevisstheten og holdningene rundt forskjellige tema i samfunnet vårt. Utenforskap, ensomhet og inkludering er det vi jobber mest med. 

Eksempel på prosjekt under Mappeløs er SKRAVLEKOPP. 
Les mer om den på www.skravlekopp.no 

Andre prosjekter: Hjertestipend og Mappeløse plasser. 

Mappeløsmerking og sertifisering 

Vi finner bra og ekstisterende tilbud som tilbyr mestring og miljø i en eller annen form; musikk, kunst, dans, sport, teater. Disse fortakene vil vi sertifisere og merke som "Mappeløs".  Dette merket er et kvalitetsmerke som svanen eller andre miljømerker. Har du Mappeløsmerket, oppfyller du kriteriene som skal til for å skape inkluderende og rause møteplasser.

 Vi ønsker å få filosofien inn i "grunnmuren" hos de forskjellige aktørene. 

De som jobber med ungdom som trenger mestring eller et sted å være Mappeløs en gang i blandt, kan finne våre godkjente underleverandører på nettsiden vår og trygt sende dem til disse stedene. Her er det INGEN som vet hvem som er hvem. Alle blander seg sammen og alle er "vanlige". Høye krav og like forventninger. Akkurat det man av og til trenger for å ikke føle seg utenfor.  

Foredrag og inspirasjon

Vi reiser rundt og holder foredrag og inspirasjonsinnlegg om Mappeløs og de forskjellige prosjektene våre. Hvordan kan vi øke bevisstheten og holdningene våre rundt ensomhet, utenforskap, raushet og inkludering?